Erkek Çocuk Ayakkabısı Hakkında Tavsiyeler

Erkek Çocuk Ayakkabısı Hakkında Tavsiyeler

Erkek Çocuk Ayakkabısı Hakkında Tavsiyeler

Çocuklarımız için üretmeye, modayı takip etmeye devam ediyor, her sezon erkek çocuklarımız için de giymekten mutlu olacakları modelleri beğenilerine sunmaya devam ediyoruz. Bebeklik dönemlerinde çok fazla tercih bilinçleri olmasa da tüm çocuklar gibi erkek çocukları da büyüdükçe zevklerine göre giyinmek, beğenilmek ve karakterlerini yansıtmak istiyorlar. Bunun için onların neleri tercih edebilecekleri, çocuk modasının ne yöne evrileceğini öngörmek tecrübe ile sabit oluyor. 0-2 yaş arası bebeklere ebeveynler için model, renk, kategori seçmek nispeten daha kolay olsa da; bu durum çocukların zevklerinin oluşmaya başlamasından ve dış dünyaya olan temaslarının artmasından itibaren işler daha da karmaşıklaşabiliyor. 2 yaş sendromu diye bildiğimiz; sosyal medyada, gerçek dünyada veya diğer mecralarda sıkça duyduğumuz bu durum aslında bebeklerin karakterlerinin şekillenmesi, isteklerinin yerine getirilmesi, kabul görmeleri gibi duygularını nasıl ifade edebileceklerini bilmemelerinden ibaret büyüme döngüsü içerisinde gelişen doğal bir süreç olarak ifade edilebilir. Ekranlardan etkilenen erkek çocukları 2 yaş sonrası daha çok karakterli, süper kahramanlı ürünlere ilgi duymaktadırlar. Daha sade, karakterlerden uzak olmak isteyen ebeveynler de kendi istekleri doğrultusunda hareket etmek istedikleri için çocuklar ile küçük çaplı krizler yaşayabiliyorlar. Bizim buradaki odak noktamız ise tamamen ürün içeriği, ayak sağlığı ve malzeme kalitesi yönünde oluyor. Eğer ürün hakiki deriden üretilmişse, ayağın değdiği tüm iç kısım terletmeyecek antibakteriyel özellikte ise, bilek kısmı aşil kemiğini saran tipte ise o ürün kullanılması gereken üründür. Konunun kalan kısmı kişisel zevklere bağlıdır. 2-8 yaş arası bu şekilde tercihlerin oluşması ile geçtikten sonra yavaş yavaş karakterin oturması ile birlikte çocukların hayatlarına markalar, sosyal statü ve arkadaş tavsiyeleri geliyor. Yine ürün malzeme kalitesi gelişim çağında olan çocuklarımız için en önemli kriter haline geliyor ve fiyat-performans’a bağlı ürün seçimleri zorlaşıyor. Burada da dünyaca ünlü spor markaların ayak sağlığını olumsuz yönde etkilemesi sorunu ortaya çıkmakla birlikte, hayatları boyunca bu durumlardan müzdarip olabilecekleri koku, mantar, içe basma, dışa basma, taban düşüklüğü gibi sorunlar ortaya çıkacaktır. Bizim tavsiyemiz en az 12 yaşına kadar özellikle erkek çocuklarımızın içi ve dışı hakiki deri, bilekleri destekli ve hafif spor ayakkabıları giymeleri yönündedir.

Erkek Çocuk Ayakkabısı Satın Alırken Nelere Dikkat Edilmesi Gerekir?

Erkek çocuklar için en beğenilen modeller her ne kadar Spiderman, Cars, Minecraft, Avangers, Dinozor konseptli ürünler olsa da ileriki hayatlarını etkileyecek husus malzeme kalitesidir. Taban düşüklüğü, mantar, koku, içe-dışa basma problemleri tamamen yanlış ayakkabı seçiminden kaynaklanan bir sağlık sorunudur. Bunun önüne geçmek için doğal malzemeli ürünler üretip, günün modasını takip ederek çocuklarımız için en doğru koleksiyonu her sezon aynı heyecanla hazırlamaktayız. Erkek bebeklerimiz için içi ve dışı hakiki deri, ortopedik, 6 mm’lik ayak çukurunu dolduran ortopedik ped, bilekten destek ve hafif esnek tabanlı ayakkabılar; 2 yaş sonrası erkek çocuklarımız için de aynı özelliklerle beraber onların zevklerine hitap eden figürlü spor ayakkabıları, sandaletler ve botlar öneriyoruz. Ortopedistlerin tavsiyeleri ile her sene biraz daha fazla kendimizi geliştirerek en doğru ürünü anne-babalara ve en değerli varlıklarımız olan çocuklarımıza sunuyoruz.

Erkek Çocuk Ayakkabısı Modelleri

 

Yazın bol çeşit sandalet, keten ayakkabı, terlik ve havuz deniz ürünlerinin bulunduğu erkek çocuk ayakkabısı kategorimiz; kış sezonunda bunlara ilave olarak deri bot, goretex kar botu, yağmur çizmeleri, okul ayakkabıları, panduf olarak adlandırılan ev ve kreş ayakkabıları ve kalın tabanlı su geçirmez sneakerlarımız ile her zaman her zevke hitap eden ürün gamına sahiptir. Çocuğunuz için en sağlıklısını arıyorsanız mutlaka Nubebe’ye gelin.

Etiketler: Erkek Çocuk Ayakkabısı Hakkında Tavsiyeler
Eylül 16, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR